Източник lamqta.comОвен  Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и

...
Източник lamqta.comОвен  Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и
Коментари Харесай

Вярвате ли в днешния хороскоп? Цели осем от зодиите са подложени на ужасни

Източник lamqta.com

Овен 
Днес ще бъдете като в никакъв случай отзивчиви и обаятелни и толкоз, че като магнит ще притегляте друг жанр непознати хора. Възможно е сред тях да се окаже и този, който толкоз от дълго време търсите в безликата навалица и до този миг все не сте могли да откриете. Поогледайте се! 

Телец

Денят е доста подобаващ за вътрешна работа над себе си и за разбор на своите чувства. Днешните събития ще оставят дълбока диря във Вашето прочувствено положение, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна конюнктура. Не са желателни разтърсвания. В професионалната сфера може да се занимавате със съществени неща, както и да водите договаряния. Романтичните връзки ще бъдат наситени с приятни усеща.
Близнаци

Отнасяйте се сериозно към себе си и своите постижения: в случай че бъдете прекомерно самонадеяни, безусловно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и операциите им може да се окажат много мъчителни. Не би било зле да се подготвите за разнородни инспекции, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на автентичност и чудатост. Ако за Вас е значимо да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте почитание към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете значими решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете през днешния ден, зависи по-нататъшното развиване на връзките ви.
Рак

Ако имате за решение въпроси, свързани с обучение, образование и пътешестване, денят е извънредно подобаващ. В информацията през днешния ден ще търсите нови, незабелязани обстоятелства и може да измислите доста забавни ходове в професионалната сфера. Денят е подобаващ и за другарство с близки и другари, както и за групови мероприятия - семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и съобразителни. Деловите и сантиментални срещи ще преминат прелестно. 
Лъв

Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че доста от напъните, положени за реализиране на задачата са били напразни, а на доста от очакванията не е било писано да се осъществен. Ще се наложи да деянията освен непримиримост и целенасоченост, само че и мъдрост и хладнокръвие. Обкръжаващите Ви чакат отстъпки, само че биха ги оценили като уязвимост и нерешителност в личната Ви справедливост. Допуснатите през днешния ден неточности могат да Ви костват доста скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето състрадание и помощ. Не приемайте рецензията покрай сърцето си: през днешния ден тя се прави от завистници и няма градивен темперамент.
Дева

Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно
Везни

Ще се окаже, че би трябвало да отложите реализацията на някои проекти, защото събитията ще се подредят по не най-хубавия за Вас метод. Възможни са разногласия с шефовете и различия с сътрудниците, а всичко това по никакъв метод няма да способства за ползотворност на работата. Освен това, ще загубите интерес към по-рано стартирани планове, и ще ги довършвате безусловно на мощ. Личните връзки няма да Ви донесат сърпрайзи, въпреки че тайничко си мечтаете за тях. Не си създавайте илюзии, без да имате каквото и да било съображение. Не постоянно е потребно доста да мечтаете, а да не се замисляте, по какъв начин да реализирате своите фантазии...
Скорпион

Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо.Настройте се за това по- рано.
Стрелец

Пътувайте и канете посетители. Препоръчват се фитнес и физически натоварвания. Ако нещо ви мъчи, в случай че ви преследват мании и неразрешими проблеми, заровете главата си в работата. Ще спечелите, ще дистанцирате неприятностите и ще намерите метод да излезете от рецесията. Ще ви помогне нечия реклама, вървите към място на мощ, отмора и възобновление.
Козирог

Това е необикновен ден, в който Вашето мнение няма да е напълно тъкмо. Много е огромен риска, да не се „ потопите ” в дребните и незначителни елементи, които нямат никакво значение за това, над което би трябвало да се концентрирайте. Възможно е горещия всемирски живот на приятеля Ви да е забавен, само че разказът му за последния разказ по никакъв метод няма да помогне, да осъществите своите цели! Сутринта си дайте време, с цел да се подготвите за идния ден и по-добре да се оправите с настоящите към Вас сили.
Водолей

Трябва да си отдъхнете. Този ден е обвързван с намаление на виталния капацитет и по тази причина ще се уморявате елементарно, а има заплаха и да се разболеете.Необходимо е да се погрижите за себе си, а и да намерите време за оздравителни процедури и профилактични мероприятия. Многото благоприятни условия са свързани със съществени енергийни загуби и по тази причина избирайте единствено тези неща, които са фактически по силите Ви. Може да разчитате на помощ и поддръжка от другари, а родителите и другите близки родственици може да Ви дадат положителни препоръки. Вечерта е най-добре да прекарате в обкръжението на най-близките си хора, с цел да може и душата Ви да отдъхне, и да поговорите за това, което Ви тревожи.
Риби

Днес фамилията и работата ще се борят за правото да заемат първото място във Вашите цели. Борбата ще бъде доста сериозна и са вероятни жертви. Но от избора ще зависи и Вашата кариера и Вашия персонален живот и по тази причина се отнесете към ставащото оптимално съществено.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР